SÄKRA HÄSTSTAKET

Marknadens säkraste häststaket sedan 1986

Idén till att börja tillverka marknadens säkraste staket till hästar föddes efter att en av familjens hästar hade skadat sig allvarligt på trästaket i hagen. Uppdraget blev då att ta fram marknadens tryggaste, snyggaste och säkraste staket till hästarna så att de inte kunde skada sig samtidigt som det skulle hålla högsta kvalité. Tillsammans med proffsryttare och kunder världen över har EquiSafe sedan vidareutvecklat sin produkt, från1986 fram till idag, till en stabil, hållbar och säker produkt för hästar kallat RS-staketet. EquiSafe är idag världsledande inom staket till hästar.

Vårt första staket kallades under många år för A-staket och är grunden till de olika typer av staket vi erbjuder idag. RS-staketet, som våra produkter heter idag, är ett slagtåligt plaststaket tillverkat av 100% återvunnen plast som är säkert för hästarna, hållbart och som hästarna inte gillar att gnaga på. Till skillnad från trästolpar är EquiSafe plaststaket även lätta att montera.

RS-staketet är ett slagtåligt plaststaket som är utvecklat så att om din häst mot förmodan skulle spränga staketet finns det en sprint som gör att vid högt tryck trycks den ur sitt läge och slanan öppnar sig. Vi har också utvecklat staketet så att även staketet och stolparna viker sig. 

RS-staketet har även en ingjuten eltråd som gör vårt staket helt unikt. Vårt staket innehåller ingen PVC-plast utan vi använder enbart 100% återvunnen HDPE-plast som är en väldigt snäll plast för miljön och som dessutom kan återvinnas många gånger igen. 

Vårt unika RS-staket, som idag blivit marknadsledande, har i sin tur genererat till att fler typer av produkter och användningsområden kontinuerligt tagits fram, så som sjukhagar, ridbanor, paddockar, galoppstaket, dressyrstaket, m.m. Nu har vi dessutom vidareutvecklat våra unika staket så att de blivit ännu säkrare och hållbarare. Detta nyutvecklade staket kallas nu för RS-staket och är våra absolut populäraste produkter. Dessutom är alla våra staket ´´MADE IN SWEDEN´´ av absolut högsta kvalité!. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Knäred utanför Laholm. 

På grund av staketets populäritet finns numera återförsäljare i flera länder världen över där vi är det självklara valet för de ridanläggningar och gårdar som önskar ha ett snyggt, säkert och hållbart staket med högsta kvalité för att kunna känna sig trygga i alla situationer 

Gör som ett flertal av de största hästanläggningarna och säkra upp dina betesplatser och arbetsytor med vårt unikt säkra RS-staket.